Initiatiefnemers (v.l.n.r) Marjon van Wijnbergen en Sandra Koolmees hebben van heel dichtbij meegemaakt wat het verlies van haar door chemotherapie betekent.

Daarom zijn Marjon en Sandra begin 2008 begonnen met het uitwerken van hun idee. Met als hoofddoelstelling het promoten en breed onder de aandacht brengen van Stichting Geef Haar een Kans, want kaal is niet cool en moet (waar mogelijk) in ieder geval de keus van de patient zijn. Al snel bleek dat aandacht en bekendheid alleen niet voldoende is. Geld moet er komen! Voor onderzoek zodat hoofdhuidkoeling aangenamer wordt voor de patient of om de koelperiode te verkorten, zodat er meer patienten geholpen kunnen worden. Of om verpleegkundigen en oncologen te informeren over hoofdhuidkoeling, ziekenhuizen bekend te maken met de techniek en aparatuur, zodat meer ziekenhuizen hoofdhuidkoeling gaan toepassen.

Help ons onze doelstelling te behalen door geld te doneren en deze site door te mailen!
Want: "Als ik had geweten van hoofdhuidkoeling had ik er zeker voor gekozen en was mijn beslissing om deze preventieve chemokuur te nemen voor 50% eenvoudiger en beter te accepteren geweest." (Sandra Koolmees )