De perspresentie van de single "Ik geloof in Haar" heeft plaatsgevonden op 28 mei jl. in Panama te Amsterdam.

Presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens en in aanwezigheid van vele genodigden zong Dries Roelvink zijn nieuwste single. De opbrengst gaat voor de volle 100% naar Stichting Geef Haar een Kans!

Initiatiefneemster Sandra Koolmees heeft in vier jaar tijd twee keer een chemokuur ondergaan. Beide kuren gingen gepaard met haarverlies. Sandra heeft haar strijd, tot op het laatste moment, gestreden. Zij is vrijdag 15 januari 2010 overleden.

Sandra kreeg op haar vijfendertigste borstkanker. Zelf had ze er nooit bij stilgestaan dat ze ziek kon worden, haar leven was één groot feest. Ze schreef een indringend en openhartig boek, voor meer informatie klik hier.

Haar boek "Een van de Acht" ligt vanaf 2 maart 2010 in de winkel of klik op onderstaande link en bestel nu het boek via het internet. Een notering in de Top 10 zou een kroon op haar werk zijn!

Een van de Acht

Help ons onze doelstelling te behalen door geld te doneren via iDEAL EASY of simpel weg deze site zoveel mogelijk door te mailen!

Doneer nu en dowload hier de single, de videoclip of SMS DRIES naar 7171 (€1.50 pob) van "Ik geloof in Haar".

Want: "Als ik ooit in de situatie terecht kom, zou ik maar al te graag de keuze voorgelegd krijgen om mijn haar te behouden." (Marjon)